Contest Category : Concurs poze

FORGOT YOUR DETAILS?

Contest Ended

FORGOT YOUR DETAILS?

Semnificația: Spre regret, guvernarile precedente-împotriva poporului au slăbit încrederea cetățenilor în guvernantii nostrii, iar consecintele acestora au dus la adâncirea crizelor politice, economice și sociale, ceea ce în consecință a adâncit și mai mult sărăcia în țară, astfel că oamenii caută să obțină profit din orice-inclusiv și din vinderea votului personal…

222 Voturi

Semnificația:  Acest desen este axat pe ideea asigurării unui echilibru de șanse, condiții, resurse, atitudini etc. pentru toți oamenii, fără vreun criteriu de discriminare a lor. Respectarea legilor, implicarea oamenilor, ascultarea și valorificarea opiniilor lor, dar și asigurarea unui trai decent, sunt elemente care definesc buna guvernare.... Vezi mai mult și votează

313 Voturi

Semnificația: Acest desen este axat pe ideea asigurării unui echilibru de șanse, condiții, resurse, atitudini etc. pentru toți oamenii, fără vreun criteriu de discriminare a lor. Respectarea legilor, implicarea oamenilor, ascultarea și valorificarea opiniilor lor, dar și asigurarea unui trai decent, sunt elemente care definesc buna guvernare.

 

33 Voturi

Prin desen m-am străduit să ilustrez faptul că toți am putea să ne implicăm în rezolvarea problemelor comunității, țării. În primul rând, ar fi o transparență vizibilă în modalitatea de gestionare a banilor publici și cheltuirea lor rațională. Am putea să elaborăm proiecte ce ar schimba nivelul de trai și ar ridica cultura noastră.

49 Voturi

Semnificația: În acest desen am exprimat ideea că politicienii își doresc întotdeauna un popor întunecat la minte, ca să poată fi manipulat. Dar există și oameni care observă realitatea și nu pot fi manipulați. Cei care au pile în sistemul politic, au și cheia realizării de sine, a obținerii succesului în mod corupt, iar ceilalți rămân defavorizați.

 

18 Voturi

 Mesajul  lucrării:  morala  fabulei lui Alecu Donici „Racul , broasca  și  o știucă” poate fi aplicată  cu sens inversat, astfel  toate sferele guvernării  unindu-și eforturile  în calea anevoioasă  a transformării  Moldovei într-o țară  cu adevărat democratică.

 

22 Voturi

Semnificația:  În desenul dat, în colțul din stânga sus, am reprezentat simbolul guvernului care îndrumă și repartizează corect responsabilitățile în diferite ministere, ce în imagine sunt reprezentate de toate culorile curcubeului. Toate aceste ministere interacționează, iar culorile se împletesc și conform legilor fizicii, luminile de toate culorile la suprapunere formează lumină albă care simbolizează transparența guvernului pentru o societate prosperă, reprezentată de un cerc alb.... Vezi mai mult și votează

12 Voturi

Semnificaţia: Alb-Negru , reprezintă răul și binele din lume . Lucrarea a fost realizat[ Negru pe Alb adică reprezintă Răul (faptele rele ) pe viața curată (Binele ).

Descrierea elementelor: Țara/Poporul este precum un organism uman , Creierul , celulele nervoase reprezintă oamenii cu autoritate . Gura – reprezintă oamenii care lucrează mai mult fizic , Stomacul – oamenii care lucrează mai puțin fizic, Inima -reprezintă noua generație (copii) care transportă pâinea caldă (viața) la părinții sai care lucrează (în organe ).... Vezi mai mult și votează

718 Voturi

Semnificație: Aceasta lucrare o pot descrie ca fiind o încercare de a face un comics într-un singur cadru si astfel o si numesc „Un singur cadru” , cadru putând fi interpretat în diverse moduri , ca imagine cuprinsă într-un film ceea ce ar însemna că respectiva scena are si continuare sau poate fi percepută ca persoana din efectivul unei instituții,  ceea ce ar trebui să însemne că adeseori responsabilitatea îndeplinirii unei acțiuni este a unei singure persoane si trebuie sa ne asiguram ca acea persoana este calificată.... Vezi mai mult și votează

57 Voturi

Semnificaţia: Guvernarea buna este aproape de oameni nu la  distanțe stabilite de  clădiri, fotolii, televiziuni. Dacă guvernarea ar fi alături  de problemele oamenilor, atunci va deveni o guvernare bună.

 

26 Voturi

Semnificația: Calea spre BUNA GUVERNARE pentru fiecare trece prin cabina de vot! Nu fi indiferent! Ieși la vot! Nu lăsa pe alții să-ți aleagă viitorul!

 

80 Voturi

Semnificația: Din imagine înțelegem bucuria tuturor după deciziile participative, transparență responsabilitate, eticitate,echitate, si onestitate ceea ce ne rezultă buna guvernare. Libera alegere în participarea activităților civice,garantat tutor parte de numai bine.

21 Voturi

Semnificaţia: Am înterpretat în pictură mea ,utilizarea rațională a banilor publici . Plantarea arborilor este o bună decizie de localizarea banilor publici, deoarece, pădurile sunt „plămânii ” planetei noastre.

38 Voturi